Allan Hagen

Allan Hagen

Magiker Allan Hagen er født og oppvokst i Trondheim. Han blander fingerferdighet med historiefortelling, psykologi og mysterier, og bruker dette til å skape en opplevelse av magi som føles ekte.

Allan har brukt hele livet på å tilegne seg de ferdighetene han bruker i sine show. De siste årene har han tilbrakt mye tid på USAs østkyst i New York, og opptrer jevnlig som headline-artist på skipene til luksusrederiet Crystal Cruises, for svært kresne gjester i intime publikum på 30 mennesker per show. 


Innad i magikermiljøet er han internasjonalt anerkjent for å være ekstremt fingerferdig med en kortstokk - og kjent for å rundlure og imponere selv svært erfarne magikere.

Allans spesialitet er close-up og nærmagi. Her sitter publikum skikkelig nært på, gjerne i halvsirkel rundt Allan. Mange gjester tar aktivt del i showet, og det magiske skjer i deres egne hoder og hender. Allan påvirker publikums valg, leser tanker, og får helt umulige ting til å skje. Allans hovedfokus er å skape en spesiell opplevelse dine gjester husker i svært lang tid.

Allan kan også leies inn til større arrangement fra scene, og materialet kan tilpasses mange ulike settinger.

Ta kontakt for en prat om hvordan dette kan passe ditt arrangement, og et tilbud!


© 2018 ED Management